Caserolă cu rulouri de varză

Caserolă cu rulouri de varză
Caserola cu rulouri de varză este o rețetă fără gluten cu 12 porții. Pentru 1,21 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 305 de calorii, 19 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, orez, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Caserola cu rulouri de varză, Caserola cu rulouri de varză și Caserola cu rulouri de varză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Scurgere. Se amestecă o cutie de sos de roșii și condimente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă orezul și baconul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați o treime din varză într-un strat de 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din amestecul de carne. Repetați straturile; acoperiți cu varza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se toarnă deasupra sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
7
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 45 de minute. Descoperi; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista