Caserolă cu rulouri de varză
Caserola cu rulouri de varză este o rețetă fără gluten cu 12 porții. Pentru 1,21 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 305 de calorii, 19 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, orez, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Caserola cu rulouri de varză, Caserola cu rulouri de varză și Caserola cu rulouri de varză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Scurgere. Se amestecă o cutie de sos de roșii și condimente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă orezul și baconul; căldură prin.
Așezați o treime din varză într-un strat de 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din amestecul de carne. Repetați straturile; acoperiți cu varza rămasă.
Se toarnă deasupra sosul de roșii rămas.
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 45 de minute. Descoperi; se presară cu brânză.
Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.