Caserolă cu ouă cu cârnați
Caserola cu ouă cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 274 de calorii. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză cheddar, sare, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt caserola cu ouă cu cârnați, caserola cu cârnați și ouă și caserola cu cârnați și ouă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, muștarul și sarea. Se amestecă cârnații, cuburile de pâine și brânza.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 30-40 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant
Caserola cu ouă în meniu? Încercați să combinați cu vin spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Familia Vincent Cremant de Bourgogne]()
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.