Caserolă cu igname și cartofi la cuptor

Caserola cu igname și cartofi la cuptor necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 377 de calorii, 11 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,24 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, pătrunjel, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 69%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: caserolă cu igname sau cartofi dulci (în mod natural fără gluten), cartofi dulci copți de două ori (igname) cu streusel cu nuci și nuci chipotle și caserolă cu igname.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9x13 inci.
În vasul pregătit, faceți un singur strat de felii de cartofi dulci.
Deasupra se pun cateva felii de ceapa, se untesc cu unt si se presara cu sare si piper. Repetați, alternând straturile de cartofi albi și dulci.
Într-un castron mic sau o ceașcă de măsurare, combinați făina și bulionul.
Peste cartofi se presara branza, pesmet si patrunjel. Se unge cu untul rămas. Acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când cartofii și ceapa sunt moi.