Caserolă cu ceapă dulce

Caserolă cu ceapă dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, caserola cu ceapă dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 71 g de grăsimi și un total de 1257 de calorii. Pentru 4,59 USD per porție, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ceapă, brânză elvețiană, jumătate de smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal destul de scump pentru toamnă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Caserola cu ceapă dulce, caserola cu ceapă dulce și caserola cu ceapă dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți apă la fiert într-o cratiță mare și presărați orezul. Se amestecă, se reduce focul la mic și se fierbe orezul până când este fiert pe jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți orezul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa până când devine translucidă, dar nu se rumenește, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Amestecați ceapa fiartă și untul de la tigaie cu orezul și adăugați jumătate și jumătate, sare și 1 3/4 cană de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și presărați deasupra 1/4 cană de brânză elvețiană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se coace neacoperit in cuptorul preincalzit pana se inmoaie orezul si blatul se rumeneste usor, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista