Caserolă cu blat de tater mexican
Rețeta Mexican Tater-Topped Casserole se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 4,02 USD per porție, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 817 de calorii, 37 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Un amestec de tater tots, chimen măcinat, fâșii de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Rețete similare sunt caserola cu blat cu Tater mexican, caserola cu blat cu Tater mexican și caserola cu blat Tater.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați primele șapte ingrediente. Se amestecă amestecul de carne. Se aduce la fierbere.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Top cu Tater Tots. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză și ceapă verde.
Coaceți, neacoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când clocotește și brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.