Caserola Ziti La Cuptor
Caserola ziti la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ziti, sare, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola Ziti La Cuptor, Caserola Ziti La Cuptor, și Caserola Ziti La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați pastele, Marinara de bază, 1/2 cană mozzarella, 2 linguri Asiago, sare, sos de piper și curcan într-un castron mare. Lingură într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; se presară cu restul de 1/2 cană mozzarella și restul de 2 linguri Asiago.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Notă de vin: un ziti simplu copt, cum ar fi acesta, este cel mai bine cu un vin roșu solid bun, de preferință făcut din struguri italieni sangiovese (principalul strugure din Chianti). Sangiovese posedă un indiciu de aciditate, care îl ajută să se împerecheze frumos cu sosurile de roșii. Pentru un sangiovese cu corp mai plin, încercați unul din California, cum ar fi Eberle Sangiovese 2005 de la Paso Robles (22 USD). -- Alina Gavril