Caserola Ușoară De Cotlet De Porc

Caserola ușoară de cotlet de porc necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, amestec de supă de ceapă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Cotlet De Porc, Caserola De Cotlet De Porc, și Caserola De Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, combinați supa de ciuperci, amestecul de supă de ceapă, apa și ciupercile.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, rumeniți Cotletele de porc pe fiecare parte.
Transferați cotletele într-un vas de copt de 9x9 inch și acoperiți cu amestecul de supă de ciuperci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore sau până când temperatura internă a porcului atinge 145 grade F (63 grade C).