Caserola Tradițională De Cartofi Dulci
Caserola tradițională de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cartofi dulci, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Caserola Tradițională Rapidă De Cartofi Dulci, Caserola Tradițională De Cartofi Dulci De Ziua Recunoștinței, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați cartofii dulci într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până când este foarte fraged.
Se scurge; se răcește ușor.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Adăugați zahăr și următoarele 3 ingrediente (prin vanilie). Mash amestec de cartofi dulci cu un masher de cartofi. Îndoiți în 1/4 cană de nuci pecan. Răzuiți amestecul de cartofi într-un strat uniform într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu restul de 1/4 cană de nuci pecan; se acoperă cu marshmallows.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până devin aurii.