Caserola Stratificată Cu Pește Unic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola stratificată cu pește unic. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 217 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, talpă, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola stratificată de pește, cartofi și dovlecei, Veggie Umplute Unic De Pește, și Pește proaspăt cu salată de mazăre.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.