Caserola Sombrero
Caserola Sombrero ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 925 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 2,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de porumb, sos picante, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bun. Încearcă Sombrero Roz, Plăcintă Cu Sombrero, și Sombrero Răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron, combinați amestecurile de pâine de porumb, Porumbul și ouăle; se amestecă bine.
Se întinde pe jumătate într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu amestecul de carne, 3 căni de brânză și sosul picante.
Se întinde cu amestecul rămas de pâine de porumb; se presară cu brânza rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 350— timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.