Caserola Pierogi
Pierogi caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 370 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tăiței lasagna, unt, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Caserola Pierogi, Caserola Ușoară "Pierogi" , și Minunat Pierogi Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă pentru a acoperi la foc mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragede.
Se ia de pe foc, se scurge, apoi se combină cu laptele și 6 linguri de unt, se pasează și se lasă deoparte.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Călește slănina, ceapa și usturoiul în unt timp de 5 până la 10 minute, sau până când slănina este complet gătită.
Gatiti taiteii de lasagna conform instructiunilor pachetului si raciti sub apa curenta.
Așezați 1/2 din piureul de cartofi în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Completați acest lucru cu 1/3 din brânză, urmat de un strat de tăiței lasagna. Repetați acest lucru cu cartofii rămași, încă 1/3 din brânză și un strat de tăiței. Apoi aranjați slănina, ceapa și usturoiul peste tăiței, apoi un alt strat de tăiței și, în cele din urmă, acoperiți toate cu brânza rămasă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute, sau până când brânza este topită și cu bule.
Se servește cu smântână și arpagic proaspăt tocat.