Caserola Pierogi

Caserola Pierogi
Pierogi caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 370 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tăiței lasagna, unt, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Caserola Pierogi, Caserola Ușoară "Pierogi" , și Minunat Pierogi Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă pentru a acoperi la foc mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc, se scurge, apoi se combină cu laptele și 6 linguri de unt, se pasează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Călește slănina, ceapa și usturoiul în unt timp de 5 până la 10 minute, sau până când slănina este complet gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Gatiti taiteii de lasagna conform instructiunilor pachetului si raciti sub apa curenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Așezați 1/2 din piureul de cartofi în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Completați acest lucru cu 1/3 din brânză, urmat de un strat de tăiței lasagna. Repetați acest lucru cu cartofii rămași, încă 1/3 din brânză și un strat de tăiței. Apoi aranjați slănina, ceapa și usturoiul peste tăiței, apoi un alt strat de tăiței și, în cele din urmă, acoperiți toate cu brânza rămasă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute, sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se servește cu smântână și arpagic proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista