Caserola pentru micul dejun Brie-and-Sausage

Caserola pentru micul dejun Brie-and-Sausage
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de mic dejun Brie-and-Sausage. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de parmezan, cârnați de porc măcinat, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola pentru micul dejun Brie-and-Sausage, Mic Dejun Cârnați Caserola, și Caserola Pentru Micul Dejun Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați coaja din partea de sus a Brie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați brânza în cuburi; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Gătiti cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Tăiați crustele din felii de pâine și așezați crustele uniform în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Strat uniform cu felii de pâine, cârnați, Brie și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
6
Bateți împreună 5 ouă, 2 căni de frișcă și următoarele 4 ingrediente; se toarnă uniform peste brânzeturi. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Bateti impreuna 2 oua ramase si 1 cana Frisca; Se toarnă uniform peste amestecul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
* Înlocuiți 2 căni (8 uncii) brânză elvețiană mărunțită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista