Caserola Mexicană Stratificată

Reteta caserola Mexican stratificat este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 706 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 98 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, carne de vită măcinată, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Caserola Mexicană Stratificată, Caserola De Pui Mexicană Stratificată, și Caserola De Orz Mexicană Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă 1 cană de salsa; se încălzește aproximativ 2 minute sau până când este fierbinte.
Tapetați vasul de copt cu 4 tortilla, suprapuse pentru a se potrivi. Într-un castron mediu, amestecați fasolea prăjită și salsa rămasă; lingură peste tortilla și răspândiți uniform. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne și 3/4 cană de brânză.
Puneți încă 4 tortilla peste brânză. Lingurați și întindeți orezul spaniol peste tortilla. Se acoperă cu amestecul de carne rămas și brânză. Se acoperă cu chipsuri de tortilla.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când este fierbinte în centru și clocotind de-a lungul părților laterale.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.