Caserola mexicană de vită și fasole

Caserola mexicană de vită și fasole
Rețeta caserola mexicană de vită și fasole este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 593 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți fasole pinto, brânză monterey jack, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Caserola mexicană de vită și orez, O oală caserolă mexicană de vită și orez, și Caserola De Fasole Neagră Mexicană Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti carnea de vita in tigaie la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Clătiți și scurgeți fasolea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Se amestecă carnea de vită, fasolea, sosul de roșii, salsa și pudra de chili în tigaia de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Acoperiți cu capac sau folie de aluminiu și coaceți 40 până la 45 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când este fierbinte și cu bule. Scoateți cu grijă capacul și presărați brânză deasupra. Continuați să coaceți descoperit aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista