Caserola mexicană de vită și fasole
Rețeta caserola mexicană de vită și fasole este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 593 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți fasole pinto, brânză monterey jack, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Caserola mexicană de vită și orez, O oală caserolă mexicană de vită și orez, și Caserola De Fasole Neagră Mexicană Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita in tigaie la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Clătiți și scurgeți fasolea într-o strecurătoare.
Se amestecă carnea de vită, fasolea, sosul de roșii, salsa și pudra de chili în tigaia de copt unsă.
Acoperiți cu capac sau folie de aluminiu și coaceți 40 până la 45 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când este fierbinte și cu bule. Scoateți cu grijă capacul și presărați brânză deasupra. Continuați să coaceți descoperit aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.