Caserola mexicană de orez și brânză

Caserola mexicană de orez și brânză
Caserola mexicană de orez și brânză este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 297 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână orez mexican, sare, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ O Oală Caserola De Orez Mexican, Caserola Mexicană De Orez, și Caserola Mexicană De Orez.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Combinați orezul fiert fierbinte, 1 1/2 căni de brânză mărunțită și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Orez FiertOrez Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați amestecul de orez condimentat într-un vas de copt uns de 13" x 9"; se presară cu restul de 1/2 cană de brânză și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În57 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista