Caserola mexicană de orez și brânză
Caserola mexicană de orez și brânză este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 297 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână orez mexican, sare, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ O Oală Caserola De Orez Mexican, Caserola Mexicană De Orez, și Caserola Mexicană De Orez.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați orezul fiert fierbinte, 1 1/2 căni de brânză mărunțită și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă până se combină.
Transferați amestecul de orez condimentat într-un vas de copt uns de 13" x 9"; se presară cu restul de 1/2 cană de brânză și boia.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.