Caserola Mexicană

Reteta caserola Mexican este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 626 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați brânză colby jack, fasole prăjită, salsa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 6 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Caserola Mexicană, și Caserola Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Într-o cratiță, gătiți fasolea prăjită și ceapa (pentru a le înmuia) la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute.
Așezați o tortilla în fundul tigaiei unse.
Întindeți peste el aproximativ 1/3 cană din amestecul de fasole.
Puneți câteva linguri de salsa peste asta. Apoi, puneți o altă tortilla peste salsa și adăugați mai mult din amestecul de fasole. Urmați fasolea cu o mână mare de brânză, răspândind uniform. repetați straturile, răspândind ingredientele uniform peste tortilla. Pe stratul superior, asigurați-vă că folosiți multă salsa și brânză!
Coaceți până când brânza este topită, aproximativ 15 până la 20 de minute.