Caserola Mexicană
Caserola mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 324 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză cheddar, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Caserola Mexicană, și Caserola Mexicană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați praf de chili, fasole, roșii și supă; se amestecă bine și se încălzește bine.
Căptușiți un vas de 13x9 inch cu tortilla. Apoi faceți un strat cu amestecul de carne. Faceți un alt rând de tortilla, apoi terminați cu restul amestecului de carne. Se acoperă cu brânză rasă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!