Caserola Mexicană

Caserola mexicană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 125g de proteine, 103G de grăsime, și un total de 2115 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $10.29 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, taco Bell și salsa groasă, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Caserola Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună cu ceapă și ardei în tigaie mare la foc mediu. Se amestecă pudra de chili; gatiti 1 min.
Adăugați salsa și porumb; se amestecă bine. Se fierbe la foc mic 5 min., amestecând frecvent.
Întindeți 1 cană amestec de carne pe fundul vasului de copt pătrat de 8 sau 9 inci pulverizat cu spray de gătit; deasupra cu straturi de 1 tortilla, 1/2 cană amestec de carne, smântână și 1/4 cană brânză. Acoperiți cu a doua tortilla, 1 cană din amestecul de carne rămas și 1/4 cană de brânză; se acoperă cu tortilla rămasă și amestecul de carne. Acoperă.
Coaceți 25 min. sau până se încălzește. Se acoperă cu brânza rămasă; coaceți, neacoperit, 5 min. sau până se topește.