Caserola maro Hash cu slănină, ceapă și brânză
Caserola maro hash cu slănină, ceapă și brânză este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 491 calorii. Mergeți la magazin și ridicați smântână, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele condensat, puteți urma acest fel principal cu Sufleu De Ciocolată Fără Ouă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ham și brânză hash caserola maro, Ham și brânză hash caserola maro, și Sandviș Cu Brânză La Grătar Cu Slănină, Ou Și Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie și sfărâmați. Aruncați picăturile în tigaie.
Adăugați 1 cană de ceapă și usturoi în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă cartofii; acoperiți și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Combinați slănina mărunțită, 1/4 cană de brânză, ceapă verde, smântână, sare, piper și supă într-un castron mare.
Adăugați amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a combina. Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți caserola din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Coaceți caserola, acoperită, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când bule în jurul marginilor și brânza începe să se rumenească.