Caserola mamei
Rețeta Caserola mamei se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 1,22 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 11. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 342 de calorii. 34 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați sos de roșii, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Cu un scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt caserola de pui Aproape ca mama mamei, caserola de dovlecei a mamei și caserola de orez a mamei.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți hamburgerul, ceapa și usturoiul; se adauga sosul de rosii si se fierbe cateva minute.
Intr-un castron mic, combina crema de branza, smantana si ceapa verde; amesteca bine.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-o tavă de copt de 9 x 13 inci unsă ușor, întindeți 1/4 de cană de amestec de carne pe fund.
Strat cu niște tăiței cu ou, amestec de brânză cremă și sos de carne. Repetați straturile care se termină cu sos de carne; deasupra cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute sau până când se clocotește; servi.