Caserola Italiană Manicotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați caserola Italiană Manicotti. Acest curs principal are 1006 calorii, 54g de proteine, și 62g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.95 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, paste rigatoni, pepperoni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Manicotti cu cârnați italieni, Manicotti cu cârnați italieni și sos de brânză cremă, și Suasage picant de pui Italian, spanac și crep Manicotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată pentru a fierbe.
Se toarnă rigatoni și se gătește până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și puneți pastele deoparte.
Între timp, Carne de vită măcinată maro și cârnați italieni într-o tigaie mare la foc mediu. Cu o lingură pliată, îndepărtați carnea de vită și cârnații într-un vas de copt. Amestecați ciupercile, sosul de spaghete și pastele fierte în vasul de copt.
Presărați brânză și pepperoni deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este maro și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.