Caserola italiană de vită și mămăligă

Rețeta caserola italiană de vită și mămăligă este gata în aproximativ 42 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de dovlecei, piper, brânză de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Mămăligă Italiană, Caserola De Curcan Cu Mămăligă Italiană, și Carne de vită în stil Italian cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; tăiați diagonal transversal în felii de 1/4 inch.
Tăiați mămăliga transversal în 8 felii; înveliți ambele părți ale fiecărei felii cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați felii de mămăligă; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Aranjați feliile de mămăligă într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Reîncălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită în tigaie. Gatiti 4-5 minute, amestecand pentru a se prăbuși; scoateți din tigaie și scurgeți, dacă este necesar.
Adăugați dovleceii în tigaie; saut 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați carne de vită, sos de paste și piper; gatiti 1-2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional. Lingura amestec de carne de vită peste polenta; se presara cu branza.
Coaceți la 375 timp de 18 până la 20 de minute sau până când se topesc bule și brânză.
Ca o scurtătură pentru a face mămăligă de la zero într-o cratiță, folosiți mămăligă gătită în prealabil. Căutați tuburi aromate sau simple de 17 uncii în secțiunea de produse a supermarketului dvs. Această mămăligă gătită funcționează bine în rețetele care necesită tăierea în felii sau cuburi și sotate, coapte sau la grătar.