Caserola Italiană De Ravioli
Caserola italiană de Ravioli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.04 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 453 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți brânză asiago, spanac, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Prăjiți Italieni, Tocană italiană de vită și Ravioli, și Ravioli și tigaie Italiană pentru cârnați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti ravioli in apa clocotita 3 minute, omitand sare si grasime. Se amestecă spanacul până se ofilesc.
Combinați sosul de paste și piperul. Lingură 1 1/2 cană amestec de sos în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci. Puneți jumătate din amestecul de ravioli peste sos. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză. Lingura rămasă ravioli amestec peste brânză. Se acoperă cu sosul rămas. Acoperiți cu folie; coaceți timp de 25 de minute.
Îndepărtați folia; se presară cu 1/2 cană de brânză.
Coaceți, neacoperit, încă 5 minute sau până când brânza se topește.