Caserola Italiană De Ravioli

Caserola Italiană De Ravioli
Caserola italiană de Ravioli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.04 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 453 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți brânză asiago, spanac, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Prăjiți Italieni, Tocană italiană de vită și Ravioli, și Ravioli și tigaie Italiană pentru cârnați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Gatiti ravioli in apa clocotita 3 minute, omitand sare si grasime. Se amestecă spanacul până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgere.
4
Combinați sosul de paste și piperul. Lingură 1 1/2 cană amestec de sos în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci. Puneți jumătate din amestecul de ravioli peste sos. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză. Lingura rămasă ravioli amestec peste brânză. Se acoperă cu sosul rămas. Acoperiți cu folie; coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
RavioliRavioli
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Îndepărtați folia; se presară cu 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți, neacoperit, încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Se ornează cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista