Caserola italiană de porc și cartofi

Caserola italiană de porc și cartofi
Nevoie de un fel principal fără gluten? Caserola italiană de porc și cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, cartofi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola Italiană De Cartofi, Caserola Italiană De Cartofi, și Caserola De Cartofi Dulci Din Turcia Italiană.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și apa într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 5 minute sau până când este aproape fraged; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Puneți cartofii într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se presară usturoi, sare și piper. Se acoperă cu cotlet de porc și sos marinara. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 40-45 de minute sau până când un termometru introdus în carnea de porc citește 145 de calorii și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți, neacoperit, cu 3-5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italianul lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Fonterutoli Chianti Classico
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: Roșu-violet intens, dar luminos și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți încă cel puțin cinci ani.Alcool: 13,5% în volum
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista