Reteta italiană trei fasole și cârnați caserola este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 583 calorii. Mergeți la magazin și ridicați busuioc suplimentar, cârnați de porc picant în vrac, sos de paste de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola italiană de cârnați și fasole, Caserola Italiană De Cârnați, și Caserola Italiană De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.în tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ardei gras, ceapă și usturoi la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Cârnați
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
În caserola de 3 litri fără grăsime, amestecați amestecul de cârnați și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
3
Coaceți descoperit aproximativ 45 de minute, amestecând o dată, până când este fierbinte și cu bule.