Caserola Hot Dog
Hot Dog caserola ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 488 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.85 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de fasole, hot dog, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 89%. Rețete similare sunt Veggie Prăjită Hot Dog Hash, Pizza De Câine De Pasăre De Casă, și Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Într-un vas de caserolă de 2 litri, amestecați împreună hot dog-urile feliate, fasolea verde și lichidul lor și roșiile înăbușite cu sucul lor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sucul este îngroșat, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor, amestecați din nou și presărați caserola cu brânză mozzarella.
Încălziți broilerul cuptorului și așezați caserola sub broiler până când brânza se topește, clocotește și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.