Caserola franceză de porc și fasole cu aragaz lent
Slow-aragaz carne de porc franceză și fasole caserola este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 605 calorii, 40g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Betty Crocker are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați kielbasa, morcovi, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Caserola franceză de porc și fasole cu aragaz lent, Caserola De Pâine Prăjită Cu Aragaz Lent, și Caserola De Pâine Prăjită Cu Banane Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți slănină, bucăți de porc și ceapă la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc începe să se rumenească.
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți amestecul de porc. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția fasolei și kielbasa.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
Se amestecă în kielbasa. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti 30 de minute mai mult sau pana se incalzeste bine.