Caserola Fiesta Tater Tot®
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Fiesta Tater Tot® Casserole ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 315 calorii, 22 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 42 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal accesibil pentru toamnă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de nuggets de cartofi, amestec de brânză mexicană, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70%. Caserola Tater Tot (aka Tater Tot Hotdish), Tater Tot Casserole (alias Tater Tot Hotdish) și Tater Tot Casserole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați o caserolă de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Se încălzește o tigaie mare la foc mediu-mare și se amestecă carnea de vită tocată, ceapa verde și 1/2 pachet de condimente pentru taco. Gătiți și amestecați amestecul până când carnea de vită este sfărâmicioasă, se rumenește uniform și nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Combinați amestecul rămas de condimente pentru taco cu supa de roșii, supa de brânză nacho și laptele într-o cratiță; încălziți amestecul de supă până când fierbe.
Așezați pepițe de cartofi în vasul de caserolă pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nuggetele de cartofi încep să devină crocante, aproximativ 10 minute.
Puneti amestecul de vita macinata peste nuggets de cartofi; se toarnă amestecul de supă.
Coaceți până când amestecul de supă clocotește, 15 până la 20 de minute.
Presărați caserola cu amestec de brânză mexicană; coaceți până când brânza se topește, 5 până la 10 minute.