Reteta Mexican enchilada caserola este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 765 calorii, 60g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, curcan măcinat, amestec de condimente taco și alte câteva ingrediente, o puteți face. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Încercați Lasagna mexicană(sau caserola Enchilada), Caserolă la cuptor cu pui afumat și Chorizo Mexican Enchilada, și Enchilada Suiza Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pulverizați o caserolă de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați sosul de roșii cu pudra de chili și 1/2 cană de apă sau după dorință într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la foc mic și amestecați pentru a face un sos turnabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc și se pune deoparte sosul enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
4
Gătiți și amestecați curcanul măcinat, ceapa și 1 plic de amestec de condimente taco într-o tigaie mare la foc mediu, tocând curcanul în timp ce gătiți, până când carnea este sfărâmicioasă și nu mai este roz, aproximativ 10 minute. Se amestecă 2/3 cană de apă și plicul rămas de amestec de condimente taco și se gătește, amestecând des, până când umezeala s-a evaporat din amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Turcia Terestră
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă 1 cană de sos enchilada în amestecul de curcan și se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Pentru a acoperi caserola, întindeți 8 jumătăți de tortilla în fundul vasului de copt pregătit, suprapunându-se după cum este necesar pentru a se potrivi. Aruncați brânza Cheddar ascuțită și brânza Monterey Jack împreună într-un castron și întindeți 1/4 din amestecul de brânză peste tortilla într-un strat uniform. Se acoperă cu 1/3 amestecul de curcan, 1/3 salata verde, 1/3 roșiile tocate și aproximativ 1/3 cană din sosul rămas. Repetați straturile încă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați 8 jumătăți de tortilla deasupra caserolei și întindeți cu restul de 1 1/4 cană de amestec de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pâine Cu Nuci și Stafide
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza deasupra caserolei este topită și rumenită, 20 până la 30 de minute.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent.