Caserola elvețiană de pui II

Caserola elvețiană de pui II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 574 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de piept de pui, brânză elvețiană, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Caserola Elvețiană De Pui I, Swiss ' n Chicken caserola, și Caserola Elvețiană De Pui Și Broccoli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aranjați puiul într-un vas de copt uns de 12 x 8 x 2. Se acoperă cu felii de brânză elvețiană.
Combinați supa și laptele și amestecați bine. Se amestecă amestecul peste pui și se presară cu amestec de umplutură.
Stropiți untul sau margarina peste firimituri.
Acoperiți și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 de minute. Bucurați-vă!