Șuncă și orez sălbatic caserola este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 539 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, muștar, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Cârnați și caserolă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați orez sălbatic; acoperiți și reduceți focul la mediu-scăzut. Se fierbe timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Amestecați orezul cu bob lung în orez sălbatic. Continuați să fierbeți până când lichidul este absorbit, amestecând ocazional, încă aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Lung
Orez Sălbatic, Clătit Bine
4
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa, morcovii, ardeiul verde si usturoiul pana se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Amestecați vinul alb, sosul de soia, muștarul uscat și pudra de curry în legume. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se fierbe până se reduce lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pudră De Muștar
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sani De Fazan Daca)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Combinați șunca, crema de supă de ciuperci și orezul fiert cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Orez Fiert
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mustar Preparat, Optional
8
Transferați amestecul într-un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.