Caserola de șuncă, cartofi și Broccoli
Șuncă, cartofi și Broccoli caserola este un fără gluten felul principal. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 628 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. 141 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână maioneză, cartofi prăjiți, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit. Acoperiți fundul vasului cu un strat de cartofi prăjiți.
Adăugați un strat de broccoli, apoi presărați șuncă uniform peste broccoli. Într-un castron mic se amestecă împreună supă, lapte și maioneză.
Se toarnă amestecul uniform peste ingredientele din vas de copt si se presara cu branza.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.