Caserola de Ziua Sfântului Patrick

Caserola de Ziua Sfântului Patrick
Caserola de Ziua Sfântului Patrick ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar, carne de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Începeți-vă ziua cu un Smoothie sănătos de banane, Prăjitură cu tigaie cu ciocolată + o zi la Târgul de Stat din Minnesota, și Salată ușoară de ouă cu conținut scăzut de carbohidrați și prima zi înapoi pe Keto.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburi de cartofi roșii într-o cratiță mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti cartofii la foc mediu-mic pana se inmoaie, aproximativ 15 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți varza tocată într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți varza până se înmoaie și se înmoaie, aproximativ 15 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Aruncați ușor cartofii, varza, carnea de vită și brânza elvețiană într-un castron mare până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Carne De VităCarne De Vită
CartofiCartofi
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă muștarul, vinul alb, praful de usturoi și piperul negru într-un castron până se omogenizează; se amestecă în amestecul de carne de vită corned.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Carne De VităCarne De Vită
Vin AlbVin Alb
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți amestecul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Așezați o foaie filo pe o suprafață de lucru și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
9
Așezați foaia phyllo pe caserolă, împăturind surplombul înapoi peste vas; pulverizați partea uscată a surplombului cu mai mult spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
10
Repetați încă de trei ori, pulverizând, pliind și resprayând foaia phyllo de fiecare dată.
11
Ungeți partea superioară a ultimei foi cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când foile phyllo sunt crocante și rumenite și caserola este fierbinte, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista