Caserola De Vită Talerine
Caserola de vită Talerine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 819 calorii, 41G de proteine, și 52G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sare, tăiței de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 368 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este remarcabil. Încercați Caserola de vită BBQ, Carne de vită și legume Caserola, și Caserola de vită și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată pentru tăiței de ou. 2
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu mare într-o oală mare, cu fund greu.
Se adauga ceapa si ardeiul gras si saut pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați roșiile, despărțindu-le cu degetele sau cu un cuțit, dacă utilizați roșii întregi conservate. Aduceți la foc mic și lăsați să gătească timp de 10 minute. Coborâți focul pentru a se încălzi. 3 într-o tigaie separată, încălziți la mediu-mare.
Adăugați câteva linguri de ulei în tigaie și rumeniți carnea, lucrând în loturi. Împărțiți aproximativ jumătate din carnea de vită măcinată în tigaie. Nu amestecați, ci lăsați să stea și gătiți un minut sau două până se rumenesc.
Presărați puțină sare peste carne în timp ce gătiți. Odată rumenită pe o parte, amestecați puțin carnea pentru a se rumeni celelalte părți. Odată ce carnea este bine rumenită, folosiți o lingură cu fante pentru a scoate carnea din tigaie și puneți-o cu roșiile, ceapa și ardeii. Rumeniți al doilea lot de carne de vită măcinată în același mod.4 folosind aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru rumenirea cărnii de vită, saut sau ciupercile din uleiul rămas și picăturile de vită. Odată rumenite, adăugați ciupercile în amestecul de carne de vită și roșii.5 în timp ce ciupercile se gătesc, adăugați pastele de tăiței de ou în apa clocotită. Gatiti conform indicatiilor, aproximativ 4-5 minute. Se strecoară când este gătit, dar totuși puțin ferm (al dente).6
Adăugați tăiței de ou, porumb, măsline tocate și aproximativ două treimi din brânză în oala mare de carne de vită și amestec de roșii. Se amestecă ușor. 7
Transferați amestecul într-o caserolă mare sau în două Caserole dacă nu aveți una suficient de mare.
Presărați brânza rămasă deasupra caserolei(caserolelor).
Se introduce la cuptor. Gatiti timp de 30 de minute (poate dura pana la o ora).