Caserola De Vită Cu Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de vită cu cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 438 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cartofi, ceapă, frunze de țelină și cremă condensată de supă de ciuperci. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Vită Și Cartofi Caserola, Caserola De Vită Cu Piure De Cartofi, și Caserola De Vită Încărcată Cu Cartofi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa, țelina și frunzele de țelină la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgeți.
Se ia de pe foc; se amestecă supa, laptele, sosul Worcestershire și piperul.
Așezați jumătate din cartofi într-un 2-qt uns. vas de copt; presărați cu 1/2 linguriță de sare, dacă doriți. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne de vită.
Repetați straturile. Se acoperă și se coace la 400 de euro timp de 1 oră și 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.