Caserola De Ton Colorat

Caserola De Ton Colorat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola colorată de ton. O porție conține 25 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 50 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de tăiței, pimento, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caserola De Pui Colorată, Caserola Veggie Colorată, și Caserola de fructe de mare sau caserola de ton delicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°. gatiti si amestecati ceapa si ardeiul verde in 1 lingura. de unt în cratiță mare la foc mediu pana cand crocante-licitație; scoateți din cratiță. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă supa și laptele în aceeași cratiță; se fierbe la foc mic până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați VELVEETA; gatiti pana se topeste. se amestecă frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
4
Adăugați amestecul de ceapă, tonul, tăiței și pimiento; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
5
Lingura în uns 1-1 / 2-quart caserola fel de mâncare. Topiți restul de 3 linguri. unt; aruncați cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Se presară peste caserolă.
7
Coaceți 30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista