Caserola De Roșii Verzi Prăjite Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați caserola de roșii verzi prăjite umplute. Acest curs principal are 586 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,7 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare și piper, roșii, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de fasole verde cu ceapă prăjită, BLT De Roșii Verzi Prăjite, și Roșii Verzi Prăjite Po ' Boy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ouăle și laptele într-un bol sau tigaie puțin adâncă. Pune deoparte.
Combinați parmezanul și pesmetul într-un vas sau o tigaie superficială.
Felii de roșii de dragare în amestec de coacere; scufundați în amestec de ouă și dragare în amestec de pesmet, rezervând amestecul rămas de pesmet.
Prăjiți roșiile, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Presărați roșiile fierbinți uniform cu sare și piper după gust.
Așezați jumătate de roșii într - un singur strat într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; lingură 1 1/2 căni sos de roșii de bază peste roșii verzi prăjite și presărați uniform cu brânză mozzarella mărunțită.
Strat restul de roșii prăjite uniform peste brânză. Lingurați sosul rămas în jurul roșiilor, având grijă să nu turnați sosul pe vârfurile de roșii.
Presărați amestecul de pesmet rezervat peste caserolă.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.