Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent (Dimensiunea Mulțimii)

Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent (Dimensiunea Mulțimii)
Rețeta Slow-Cooker Cheesy Ravioli caserola (Dimensiunea mulțimii) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 ore și 15 minute. Pentru $1.2 Pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. O porție conține 211 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de usturoi, patru sos de spaghete cu aromă de brânză, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 127 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent (Dimensiunea Mulțimii), Joes Slow-Cooker Sloppy (Dimensiunea Mulțimii), și Lent-Aragaz Tex-Mex Curcan Împachetări (Mulțimea Dimensiune) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă sosul de spaghete, sosul de roșii și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați 1 cană din amestecul de sos în partea de jos a aragazului lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați 1 pachet ravioli congelați; se acoperă cu 1 cană de brânză. Se acoperă cu pachetul rămas de ravioli; se acoperă cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Se toarnă deasupra amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 7 ore sau până când ravioli sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
6
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista