Caserola De Pâine Prăjită Franceză

Caserola prăjită franceză la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $ 2.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 886 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola De Pâine Prăjită Franceză, Caserola de pâine prăjită franceză cu praline, și Caserola De Pâine Prăjită La Cuptor Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pâinea franceză în 20 de felii, fiecare cu grosimea de 1 inch. (Folosiți orice pâine suplimentară pentru pâine prăjită cu usturoi sau pesmet). Aranjați feliile într-un vas de copt plat cu unt generos de 9 x 13 inci în 2 rânduri, suprapunând feliile.
Într-un castron mare, combinați ouăle, jumătate și jumătate, lapte, zahăr, vanilie, scorțișoară, nucșoară și sare și bateți cu un bătător rotativ sau bateți până se amestecă, dar nu prea Bulbuc.
Turnați amestecul peste feliile de pâine, asigurându-vă că toate sunt acoperite uniform cu amestecul de lapte-ou. Puneți o parte din amestec între felii. Se acoperă cu folie și se dă la frigider peste noapte.
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți toppingul de pralină uniform peste pâine și coaceți timp de 45 de minute, până se umflă și ușor auriu.
Se servește cu sirop de zmeură.
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și amestecați bine.
Răspândiți peste pâine conform indicațiilor de mai sus.
Combinați ingredientele într-o cratiță mică și puneți-le la foc mediu. Se amestecă până se încălzește și se diluează ca siropul.