Caserola De Pâine Prăjită Cu Marmeladă
Caserola de pâine prăjită cu marmeladă este o vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 307 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de pâine prăjită franceză cu sirop de marmeladă, Caserolă De Pâine Prăjită Cu Marmeladă Peste Noapte, și Pâine prăjită franceză Ciabatta cu burniță de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți untul înmuiat pe o parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați 12 felii de pâine, cu unt în jos, ușor suprapuse într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Întindeți marmelada uniform peste pâine; se acoperă cu restul de 12 felii de pâine, cu unt în sus.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin ouă), amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Presărați caserola cu nuci.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.