Caserola de pui și orez sălbatic
Caserola de pui și orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale, ceapă, amestec de gătit rapid și orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Pui Și Orez Sălbatic, Caserola De Pui Și Orez Sălbatic, și Caserola de orez cu pui și sălbatic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 3 litri, topiți 3 linguri de unt la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant, dar nu se rumeneste.
Se amestecă făina, amestecând bine. Se amestecă jumătate și jumătate, apă, sherry și pachet de condimente din amestecul de orez. Gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand continuu, pana la bule. Se amestecă orezul și puiul. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa.
Se toarnă în vasul de copt.
Între timp, într-un castron mare, aruncați cuburi de pâine și migdale cu 1/4 cană de unt topit, folosind lingura.
Se presară uniform peste caserolă.
Coaceți descoperit 20 până la 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.