Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui și fasole verde. Această rețetă servește 6. O porție conține 1328 calorii, 68G de proteine, și 97G de grăsime. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de usturoi, făină, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola de fasole verde și pui, Pui-Fasole Verde Caserola, și Caserola De Fasole Verde De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți câțiva centimetri de apă la fierbere scăzută, adăugați sare și fasolea verde și gătiți 3 până la 4 minute pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți EVOO-ul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu până la mediu-mare, adăugați ciupercile și rumeniți-le ușor, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă untul, șalotele și usturoiul, se condimentează cu sare, piper și cimbru și se amestecă încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se adaugă făina, se amestecă un minut, se adaugă vinul, se amestecă în stoc și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați smântâna și Boursinul și reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Boursin
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Adăugați fasolea verde și puiul și îngroșați puțin; amestecați tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se transferă într-o farfurie și se răcește. Acoperiți și refrigerați pentru o masă înainte de a face.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Pentru a reîncălzi: aduceți înapoi la temperatura camerei.
9
Coaceți la 375 de grade F până la bule, 50 până la 60 de minute; top cu ceapă prăjită de casă sau cumpărată din magazin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați puiul într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, lămâia, frunza de dafin, boabele de piper și pachetul de plante; condimentează cu sare. Acoperiți puiul cu apă și aduceți la fierbere; reduceți căldura la un foc mic, rulant. Se fierbe 60 până la 75 de minute, apoi se răcește puiul în stoc. Strângeți stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Scoateți puiul în bucăți mari de pe piele și oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Tăiați jumătate din carne în bucăți de mărimea mușcăturii. Tăiați subțire sau trageți carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
14
Încălziți 2 până la 3 inci de ulei de prăjit la 365 grade F într-o friteuză de blat sau într-un vas mediu adânc la foc mediu-mediu. Separați inelele de ceapă și înmuiați-le în zară. Aruncați câteva inele la un moment dat în făină și prăjiți până când sunt crocante; scurgeți pe prosoape de hârtie și repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime