Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui și fasole verde. Această rețetă servește 6. O porție conține 1328 calorii, 68G de proteine, și 97G de grăsime. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de usturoi, făină, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola de fasole verde și pui, Pui-Fasole Verde Caserola, și Caserola De Fasole Verde De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți câțiva centimetri de apă la fierbere scăzută, adăugați sare și fasolea verde și gătiți 3 până la 4 minute pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți EVOO-ul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu până la mediu-mare, adăugați ciupercile și rumeniți-le ușor, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă untul, șalotele și usturoiul, se condimentează cu sare, piper și cimbru și se amestecă încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se adaugă făina, se amestecă un minut, se adaugă vinul, se amestecă în stoc și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați smântâna și Boursinul și reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Boursin
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6
Adăugați fasolea verde și puiul și îngroșați puțin; amestecați tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se transferă într-o farfurie și se răcește. Acoperiți și refrigerați pentru o masă înainte de a face.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Pentru a reîncălzi: aduceți înapoi la temperatura camerei.
9
Coaceți la 375 de grade F până la bule, 50 până la 60 de minute; top cu ceapă prăjită de casă sau cumpărată din magazin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Așezați puiul într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, lămâia, frunza de dafin, boabele de piper și pachetul de plante; condimentează cu sare. Acoperiți puiul cu apă și aduceți la fierbere; reduceți căldura la un foc mic, rulant. Se fierbe 60 până la 75 de minute, apoi se răcește puiul în stoc. Strângeți stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Scoateți puiul în bucăți mari de pe piele și oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Tăiați jumătate din carne în bucăți de mărimea mușcăturii. Tăiați subțire sau trageți carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Încălziți 2 până la 3 inci de ulei de prăjit la 365 grade F într-o friteuză de blat sau într-un vas mediu adânc la foc mediu-mediu. Separați inelele de ceapă și înmuiați-le în zară. Aruncați câteva inele la un moment dat în făină și prăjiți până când sunt crocante; scurgeți pe prosoape de hârtie și repetați cu ceapa rămasă.