Caserola de pui și fasole verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui și fasole verde. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție conține 603 calorii, 32g de proteine, și 44G de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de măsline, praf de usturoi, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui-Caserola De Fasole Verde, Caserola de fasole verde și pui, și Caserola de pui și fasole verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti rapid jumatatile de piept de pui pe ambele parti. Nu gătiți.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Se toarnă fasolea verde într-o caserolă de 2 litri.
Așezați puiul deasupra fasolei. Într-un castron mic, amestecați împreună crema de supă de pui și maioneză.
Se întinde deasupra puiului și a fasolei.
Presărați parmezan deasupra.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când puiul nu mai este roz, iar brânza se rumeneste.