Caserola De Pui Salsa Verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați caserola de pui Salsa Verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $ 2.51 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de avocado, salsa verde, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Caserola De Pui Salsa Verde, Caserola De Pui Salsa Verde, și Pui Salsa Verde Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, tăiați avocado în jumătate. Scoateți pulpa de avocado într-un bol mediu și amestecați cu salsa verde, ardei iute verde tocat și suc de lămâie. Se amestecă orezul fiert fierbinte.
Amestecați puiul, supa și smântâna într-o cratiță mică la foc mic; gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se amestecă și se încălzește ușor.
Se amestecă amestecul de orez într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; Se amestecă amestecul de pui peste orez.
Se presară cu brânză Monterey Jack.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza este topită și caserola este bulbuc.
Se presară cu cilantro tocat. Se acoperă cu roșii tocate.