Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați caserola de pui Salsa Verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $ 2.51 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de avocado, salsa verde, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Caserola De Pui Salsa Verde, Caserola De Pui Salsa Verde, și Pui Salsa Verde Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Între timp, tăiați avocado în jumătate. Scoateți pulpa de avocado într-un bol mediu și amestecați cu salsa verde, ardei iute verde tocat și suc de lămâie. Se amestecă orezul fiert fierbinte.
Sos de scufundare în meniu? Încercați să împerecheați cu spumantul rossocktiv și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Puteți încerca Santa Margherita Sparkling rossocultotto (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.