Pui Reuben caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 769 calorii, 37g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate, pesmet de secară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola Reuben – capturați aromele speciale de sandwich într-o caserolă, Reuben Caserola, și Reuben Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper; așezați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Puneți puiul uniform cu varză murată, carne de vită cornată și brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Carne De Vită
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se toarnă pansament deasupra.
4
Combinați pesmetul, untul și pătrunjelul; presărați peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Coaceți caserola la 350 timp de 35 de minute sau până când este aurie și bulbucată.