Caserola De Pui Mediteraneană
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Caserola mediteraneană de pui ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți roșii, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare sunt Caserola mediteraneană de pui și orez, Caserola Mediteraneană Rigatoni, și Caserola De Legume Mediteraneene.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în bucăți mici.Înjumătățiți capsicum, îndepărtați semințele și tăiați fiecare în opt bucăți.Spălați și înjumătățiți ciupercile.
Încălziți uleiul o cratiță pe foc mediu și bucăți de pui maro timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați puiul pe o farfurie.
Se adaugă ceapa, usturoiul și cimbru în tigaie și se amestecă la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați capsicum și amestecați prăjirea timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați roșii și amestecați bine înainte de a adăuga vin, ciuperci, măsline și bucăți de pui.Se condimentează cu puțină sare și piper și se aduce la foc mic.Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 20 de minute.Chiar înainte de servire amestecați busuiocul.
Se servește cu orez sau legume aburite.