Caserola De Pui Fajita

Caserola de pui Fajita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași și ceapă, tortilla veche de făină el, fâșii de piept de pui condimentate în sud-vest și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Pui Fajita, Caserola De Pui Fajita, și Caserola Ușoară De Pui Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați fasolea prăjită, sosul de roșii și amestecul de condimente fajita. Se amestecă puiul.
Întindeți 1/2 cană din amestecul de fasole pe fundul vasului de copt. Aranjați 4 tortilla, suprapuse dacă este necesar, în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate din amestecul de fasole rămas, jumătate din legumele prăjite și 1 cană de brânză. Repetați straturile cu tortilele rămase, amestecul de fasole, legumele prăjite și brânza.
Acoperiți vasul de copt cu folie.
Coaceți 30 de minute. Descoperi; coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.