Caserola De Pui Elvețiană Cremoasă
Caserola cremoasă de pui elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de pui, brânză elvețiană, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Încercați Cremă Elvețiană cremoasă, Kamut și caserolă de coacere cu ouă, Caserola Elvețiană De Pui I, și Swiss ' n pui caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 8x8 inch.
Într-un castron, amestecați supa și laptele. Aranjați jumătățile de piept de pui în caserolă. Completați fiecare jumătate de sân cu o felie de brânză.
Se toarnă supa și laptele peste pui.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sosul este spumos și sucurile de pui sunt limpezi.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente; scurgere.
Serviți sosul de pui și ciuperci peste tăiței fierți.