Caserola De Pui Elvețiană Cremoasă

Caserola De Pui Elvețiană Cremoasă
Caserola cremoasă de pui elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de pui, brânză elvețiană, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 85%. Încercați Cremă Elvețiană cremoasă, Kamut și caserolă de coacere cu ouă, Caserola Elvețiană De Pui I, și Swiss ' n pui caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron, amestecați supa și laptele. Aranjați jumătățile de piept de pui în caserolă. Completați fiecare jumătate de sân cu o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă supa și laptele peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Se presară cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
5
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sosul este spumos și sucurile de pui sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați tăiței și gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Serviți sosul de pui și ciuperci peste tăiței fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista