Caserola de pui Del Sol necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 856 calorii. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel, cereale din fulgi de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Broccoli De Pui Slab – Divan De Pui) - 9 Puncte, Caserola de pui Enchilada (alias Enchiladas de pui "stivuite"), și Caserola De Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gatiti rigatoni conform instructiunilor pachetului pana la al dente. Între timp, într-o cratiță separată, fierbeți pieptul de pui până la fiert complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Într-un castron mare, combinați supa, maioneza, sucul de lămâie, pudra de curry, fasolea verde și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți și amestecați rigatoni. Cubați pieptul de pui gătit și amestecați și acesta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De Porumb
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
5
Transferați acest amestec într-o farfurie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
6
Presărați brânza deasupra peste toate. Într-un castron mediu, combinați untul și fulgii de porumb și întindeți acest amestec peste brânză. În cele din urmă, completați stropind cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 până la 30 de minute sau până când brânza este bulbucată.