Caserola De Pui Del Sol

Caserola De Pui Del Sol
Caserola de pui Del Sol necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 856 calorii. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel, cereale din fulgi de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Broccoli De Pui Slab – Divan De Pui) - 9 Puncte, Caserola de pui Enchilada (alias Enchiladas de pui "stivuite"), și Caserola De Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Gatiti rigatoni conform instructiunilor pachetului pana la al dente. Între timp, într-o cratiță separată, fierbeți pieptul de pui până la fiert complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Într-un castron mare, combinați supa, maioneza, sucul de lămâie, pudra de curry, fasolea verde și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scurgeți și amestecați rigatoni. Cubați pieptul de pui gătit și amestecați și acesta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
5
Transferați acest amestec într-o farfurie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Presărați brânza deasupra peste toate. Într-un castron mediu, combinați untul și fulgii de porumb și întindeți acest amestec peste brânză. În cele din urmă, completați stropind cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 până la 30 de minute sau până când brânza este bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista