Caserola De Pui Cu Anghinare
Caserola de pui de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 482 calorii, 36g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de inimi de anghinare, parmezan, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Caserola De Anghinare De Pui, Caserola De Anghinare De Pui, și Caserola de anghinare și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați parmezanul, maioneza și praful de usturoi împreună într-un castron.
Aranjați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x13 inci; acoperiți cu inimi de anghinare și ciuperci crimini.
Întindeți amestecul de brânză peste stratul de anghinare și ciuperci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).